På Uppsaladirekt kan du som letar nyheter specifikt om Uppsala läsa allt mellan himmel och jord. Här finner du information om kommande event, spännande nybyggen eller platser värda att besöka. Självklart får du även de senaste uppdateringarna om Uppsala och vad som händer i staden.

Nuförtiden blir allt mer digitaliserat och kanske sitter man inte lika ofta med morgontidningen på bussen när man är på väg till jobbet. Nu är det mobiler och surfplattor som oftast gäller, oavsett om du kollar runt på sociala medier eller läser nyheterna. Tack vare att du kan prenumerera på hemsidans nyhetsbrev direkt till din mail slipper du missa det allra viktigaste nyheterna och du kan även ha nöjet av att slippa bläddra förbi mängder med sidor för att enbart hitta guldkornen i morgontidningen.

Har du nu hittat hit av den anledningen att du letar efter nyheter som rör Uppsala, kan du vara säker på att du får en bra läsupplevelse och slipper att leta efter en tidning det första du gör när du kliver på bussen. Tänker man även ett steg längre är det betydligt bättre för miljön att undvika att behöva trycka upp mängder med tidningar.

På Uppsaladirekt.se hittar du all information om staden och vad som händer eller erbjuds, oavsett vilket ämne som ligger dig närmast kring hjärtat. Är du den person som föredrar papperstidningar framför Teknikens Värld? Våga ge Uppsaladirekt.se en chans och se hur betydligt enklare det är att direkt kunna se det nyheter just du strävar efter att få läsa om! Get the latest World Cup free bets here.