Gör ett besök på Krogpatrullen Bryggeriet Ångkvarn

steamwhistle-mill-st-10På Krogpatrullen Bryggeriet Ångkvarn kan du som gillar ordentlig mat och god öl få dig en riktigt trevlig upplevelse. Delade åsikter gäller maten på bryggeriet men trots detta är det atmosfären som lockar många människor.

Offentligt marknadsför sig bryggeriet mer som en gastropub och detta kan man tydligt se när man kollar på menyn för maträtterna. Priserna varierar, men ligger runt ca 129:- per förrätt. Detta pris kan anses lite väl högt då många känner att gastropuben behöver ta sig lite längre fram i sin matlagning innan dom kan ta dom priserna som menyn ligger på.

Populärast är dock bryggeriets pizzor! Här beställs pizzor på löpande band och man kan enkelt se att denna maträtt ligger kunderna varmast om hjärtat, även om man kanske föredrar en vildsvinsstek då och då.

För dig som är en riktig ölfantast kan man lätt säga att du har hittat hem. Här finns mängder av olika sorter och märker på öl, om man inte vill prova bryggeriets egna såklart. Vissa märken säljs ständigt, medan andra tillverkare endast är på plats under en kortare period och byts sedan ut.

Trots de lite högre priserna är detta ändå ett ställe som har mycket liv och rörelse. Atmosfären är verkligen ett av stället starka sidor och med hjälp av ett stort glasfönster kan du som besökare få en inblick i den ölproduktion som sker i bryggeriet. Bryggeriet Ångkvarn erbjuder även en hel del olika evenemang för dig som gillar det lilla extra på en pub. Många olika DJ’s finns på plats och under oktober hålls ofta den efterlängtade “Oktoberfest” där du kan beställa en god öl och kanske äta en bratwürst eller brezel för att höja stämningen ännu mer.

Med denna summering kan man enkelt säga att Krogpatrullen Bryggeriet Ångkvarn är ett ställe med god, men tyvärr lite för dyr, mat, fantastisk stämning och en hel del underhållning för dig som är intresserad.